4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
Predkonferenčni dan
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

PREDKONFERENÄŒNI DAN na temo SOCIALNEGA INŽENIRINGA:

ŠTOPARSKI VODNIK PO GALAKSIJI

SREDA, 12. november 2008
Predkonferenčni dan: predava EDVARD ŠILC
11.30-13.00 PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV
13.00-15.00

EDVARD ŠILC
Uvodno predavanje: Socialni inženiring
- nekoč vohuni danes socialni inženirji
- tehnike socialnega inženiringa
- kako se braniti in ubraniti in obraniti?
- primeri in prakse

Primerjava dveh najbolj pogostih sistemov vodenja v luči možnosti penetracije socialnega inženirja oziroma inženiringa v poslvno okolje.
Pri udejanjanju varnosti in oblikovanju ter implementaciji varnostnega načrta je potrebno upoštevati vsa delovna mesta in dejstvo, da tisti, ki na določenem delovnem mestu dela s proučevanjem preteče nevarnosti lahko največ prispeva k skupni varnostni politiki in varnosti v svojem delovnem okolju.

15.00-15.30ODMOR
15.30-16.00EDVARD ŠILC in ALEKSANDER ŠINIGOJ, Palsit d.o.o.
VARNOSTNI NAÄŒRT z vidika socialnega inženiringa
Praktični primeri izdelave, uvajanje in presoje (t.i. penetracijski testi) varnostnih načrtov.
16.00-16.30EDVARD ŠILC
PSIHOLOŠKI PROFIL iz smeti
Seveda ne bo predavatelj prinesel kakšne vreče smrdljivih smeti, pač pa bo predstavil nekaj tipičnih primerov, ki jih pogosto srečamo v košu za smeti. Katere "izgubljene" predmete se da izkoristiti z učinkovito uporabo socialnega inženiringa.
16.30-17.00EDVARD ŠILC
NEVERBALNO KOMUNICIRANJE kot ena izmed metod odkrivanja socialnega inženiringa
Kinestetična energija gibov okončin in položaja telesa pri večini ljudi deluje prvinsko. Torej izraža dejansko počutje (čustva) in mnenja (stanje), kar za govorjenje že dolgo ne moremo trditi. Sama tema je zanimiva tudi zaradi tega, ker poslušalca podzavestno prepriča oseba, pri kateri sta govor in neverbalna komunikacija usklajena.
17.00ZAKLJUÄŒEK

 

Socialni inženiring zlorabi najšibkejši člen v verigi členov poslovnega sistema! Zato je potrebno vsakega zaposlenega seznaniti s pretnjami, da pravočasno odkrije potencialni napad in tako prepreči razkritje informacij. 

Tisti, ki ste bili z nami že na preteklih INFOSEK konferencah, ste že slišali vedno zanimiva predavanja Edvarda Šilca. Tudi tokrat obljubljamo tri ure in pol razgibane vožnje čez drn in strn socialnega inženiringa.

Za vse, ki boste ostali do konca, vaš čakajo lepe nagrade:

1. kultna knjiga Štoparski vodnik po galaksiji (Douglas Adams) - kot se za naslov tega dne spodobi
2. celoletna naročnina na revijo Varnostni forum
3. polletna naročnina na revijo Varnostni forum

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.