4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
PREDAVATELJI
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024
INFOSEK 2024
850 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

SPOZNAJTE PREDAVATELJE

 

Aleksander Šinigoj

direktor PALSIT d.o.o.

Predavanje:
Pozdravni govor

 

Uvodni nagovor

 

Aleksander Šinigoj
Sreda, 04.09.2024
13:10 - 13:15
O predavanju
 
Četrtek, 05.09.2024
08:00 - 08:30
O predavanju
 

Alex Crgol

KONTRON d.o.o.

Predavanje:
The day after: Od kaosa do nadzora

Alex Crgol
Četrtek, 05.09.2024
14:45 - 15:15
O predavanju
 

Alex Crgol je analitik za kibernetsko varnost in deluje v ekipi 15 strokovnjakov za kibernetsko varnost, ki skrbi za varnost več kot 60.000 uporabnikov in pregleda več kot 600 incidentov letno. Dodatno deluje tudi v ekipi za odziv na kibernetske incidente, kjer je obravnaval že številne kibernetske incidente tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Poleg svojih izkušenj poseduje tudi več priznanih certifikatov, kot so EC-Council Certified Incident Handler (ECIH), CompTIA Security+, PenTest+ in Microsoft Certified: Security Operations Analyst.

Andrej Bregar

INFORMATIKA d.o.o.

Predavanje:
Na jutrišnje grožnje moramo odgovoriti že danes

Andrej Bregar
Četrtek, 05.09.2024
15:15 - 15:45
O predavanju
 

Andrej Bregar je doktoriral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru. Zaposlen je v družbi Informatika d.d., kjer se ukvarja s kibernetsko varnostjo, razvojem informacijskih rešitev, aplikativnimi in temeljnimi raziskavami ter projektnim vodenjem. Sodeluje v aktivnostih sektorskega varnostnega operativnega centra za domeno energetike. Redno objavlja in predava v domačem in mednarodnem okolju. Poleg področja kibernetske varnosti obsega njegovo strokovno delo pristope k razvoju programske opreme, podatkovne in programirne tehnologije, procesno in storitveno usmerjene arhitekture, inteligentne in odločitvene sisteme, večkriterijske odločitvene metode, operacijske raziskave ter upravljanje s poslovnimi procesi.

Andrej Rakar

Petrol d.d.

Predavanje:
Ključi kraljestva: učinkovito upravljanje privilegiranih dostopov

Andrej Rakar
Sreda, 04.09.2024
17:00 - 17:30
O predavanju
 

Andrej Rakar, dr. elektrotehniških znanosti, je na Institutu Jožef Stefan deloval na področju nadzornih sistemov tehničnih procesov in uvajanju informacijskih tehnologij v proizvodnjo. Na področju informacijske varnosti deluje že od leta 2005, praktične izkušnje pa si je pridobil na najzahtevnejših projektih za finančne ustanove, zavarovalnice, telekomunikacijske operaterje, zdravstvo in podjetja iz gospodarstva doma in v tujini. Kot vodja informacijske varnosti (CISO) v podjetju Petrol d.d. je zadolžen za upravljanje z informacijsko varnostjo, uresničevanje strategije kibernetske varnosti ter nadzor izvajanja ukrepov varovanja informacij. Poleg tega predava na različnih konferencah in drugih prireditvah s tematiko informacijske varnosti.

Andreja Mrak

IZOR - Inštitut za organizacijske rešitve

Predavanje:
Kaj v praksi najbolj muči DPO-je?

Andreja Mrak
Petek, 06.09.2024
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Andreja je strokovnjakinja za področje varstva osebnih podatkov, transparentnost in integriteto poslovanja, delovno pravo, kadrovsko svetovanje in (re)organizacijo delovnega procesa.
Izkušnje si je nabirala v raznolikem okolju, tako zasebnem kot javnem sektorju. V vlogi pravnega svetovalca pa je bila tudi pri Transparency International, Amnesty International, kot tudi pri Informacijskem Pooblaščencu. Bila je tudi predstavnik Informacijskega pooblaščenca v skupnih nadzornih organih Evropske unije za varstvo osebnih podatkov, in član inšpekcijske skupine Evropske unije. Na podlagi teh izkušenj je ustanovila svoj Inštitut za organizacijske rešitve – IZOR, v okviru katerega tako javnim in zasebnim pravnim osebam že dolga leta pravno svetuje in jim nudi celovite in strokovne rešitve na področju delovnega prava in kadrovanja, GDPR, transparentnosti in integritete poslovanja.

Anton Lah

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Operativna odpornost: Vadimo za operativno kondicijo

Anton Lah
Petek, 06.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Anton Lah je koordinator neprekinjenega poslovanja na Novi KBM z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju upravljanja neprekinjenega poslovanja. Na Business Continuity Institute je v letu 2018 pridobil certifikat CBCI in v 2019 članstvo AMBCI. Po izobrazbi univerzitetno diplomirani inženir računalništva ima izkušnje s področja razvoja programske opreme, 12 let s področja upravljanja računalniških sistemov in upravljanja sredstev. Vodil je več projektnih skupin na področju informacijske tehnologije, bil član odbora za ekstranet na Združenju bank Slovenije. Tesno sodeluje s področji informacijske varnosti, upravljanja tveganj, fizične varnosti in upravljanja sredstev ter sprememb. V letošnjem letu je pridobil certifikat za strokovnjaka skladnosti z regulativo DORA (ICTTF - DCCS).

Anže Mihelič

Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru

Predavanje:
Simulacija kibernetskega incidenta v podjetju

Anže Mihelič
Petek, 06.09.2024
09:15 - 09:45
O predavanju
 

Anže Mihelič je doktor znanosti s področja računalništva in informatike ter docent na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru. Raziskovalno se osredotoča na človeške vidike informacijske varnosti. Kot raziskovalec je zaposlen tudi na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, kjer se ukvarja z zagotavljanjem kibernetske varnosti avtonomnih vozil.

Arian Debeljak

Mestna občina Ljubljana

Predavanje:
Strategija digitalnega razvoja MOL

Petek, 06.09.2024
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Barbara Tekavec Verlič, CIO

Pivovarna Laško Union d.o.o.

Predavanje:
OKROGLA MIZA 1: Kako se mora CIO pripraviti in kako reagirati v primeru varnostnega incidenta?

Barbara Tekavec Verlič, CIO
Četrtek, 05.09.2024
12:30 - 13:15
O predavanju
 

Boris Vardjan, CISO

Nova KBM d.d.

Predavanje:
OKROGLA MIZA 2: Tveganja in priložnosti, ki jih prinaša umetna inteligenca

Boris Vardjan, CISO
Četrtek, 05.09.2024
16:00 - 16:45
O predavanju
 

Boštjan Špehonja

GO-LIX d.o.o.

Predavanje:
Izobraževalna platforma PHISHSTRIKE

Boštjan Špehonja
Četrtek, 05.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Boštjan Špehonja je direktor podjetja GO-LIX d.o.o, ustanovitelj izobraževalne platforme PHISHSTRIKE (https://phishstrike.com/) ter priznani strokovnjak na področju kibernetske varnosti s kar nekaj mednarodno priznanimi certifikati. Ima širok nabor izkušenj, saj mu je pregled svojega IKT okolja zaupalo že več sto organizacij, kot so podjetja s kritično infrastrukturo, banke, zavarovalnice, ministrstva, zdravstvene organizacije ter številna druga. Izvaja tudi izobraževanja ter delavnice na temo varne uporabe interneta in etičnega hekanja, najbolj pa uživa ob odzivih na kibernetske incidente. Predaval je na vseh največjih konferencah informacijske varnosti v Sloveniji. Je soustanovitelj fundacije SICEH (Slovenian Certified Ethical Hackers), vodja poglavja OWASP Ljubljana, član izvršnega odbora sekcije za kibernetsko varnost pri GZS ter gostujoči strokovnjak Univerze v Mariboru in predavatelj na GEA Collegu.

Božidar Radosavljević

PowerBML

Predavanje:
Predavanje v pripravi

Božidar Radosavljević
Petek, 06.09.2024
12:45 - 13:15
O predavanju
 

Božidar Radosavljević is MCT and CEH trainer. 

Daniel Blander

TECTONICA

Predavanje:
Predavanje v pripravi

Četrtek, 05.09.2024
15:15 - 15:45
O predavanju
 

David Bevc

MAINSTREAM d.o.o.

Predavanje:
Accelerate NIS2 Compliance: How Cloud Migration Ensures Security and Business Continuity

David Bevc
Četrtek, 05.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

David is a cloud enthusiast who believes that multi-cloud environments are our future. He started his career at the beginning of the 21st century and read how the transition from physical to virtual environments had only been an idea in articles on the internet. But soon, this became a reality, and he transitioned many IT environments to virtual ones in Slovenia. He has been highly certified in various areas, from servers to storage and mailing systems to databases, by well-known vendors like Microsoft, VMware, NetApp, and Citrix since 2007.
David currently serves as Cloud Transformation Strategist at Mainstream, a SEE leader in multi-cloud services. As more companies than ever are shifting to private as well as public cloud solutions, he advises customers on how to maximize the efficiency of their IT ecosystems, wherever they reside.

Davorin Kacian

SIQ Ljubljana

Predavanje:
Ste pripravljeni na incident?

Davorin Kacian
Četrtek, 05.09.2024
08:30 - 09:00
O predavanju
 

Davorin Kacian je priznan strokovnjak z 28-letnimi izkušnjami na področju varnosti. Njegovo delo vključuje svetovalne storitve, presoje in izobraževanja. Bil je višji predavatelj na Univerzi za uporabne znanosti v Veliki Gorici in na Univerzi za varnost na Hrvaškem, kjer je predaval o informatiki, varstvu podatkov in informacijski varnosti. Ima obsežno znanje o standardih ISO, kar potrjuje z več kot 500 izvedenimi presojami in več kot 100 usposabljanji, na katerih je sodelovalo več kot 1000 udeležencev. Predaval je tudi na konferencah v 13 državah. Je PECB-certificiran predavatelj ter avtor več znanstvenih in strokovnih del. Je prejemnik sedmih priznanj za najboljšega učitelja na dodiplomskem in specialističnem študiju varnosti. Je izjemen strokovnjak na področju informacijske varnosti, ki s svojimi izkušnjami in znanjem prispeva k napredku in varnosti v organizacijah.

Domen Hribar

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Upravljanje s penetracijskimi testi: ključ do skladnosti in varnosti

Domen Hribar
Sreda, 04.09.2024
17:00 - 17:30
O predavanju
 

Domen Hribar je magister varstoslovja, ki se v NKBM ukvarja z zagotavljanjem informacijske varnosti. Predvsem skrbi za stalno izboljšanje informacijske varnosti v banki, spremlja in se odziva na aktualna tveganja, izvaja izobraževanje in usposabljanje, zagotavljanje skladnosti z relevantno regulacijo in standardi.

dr. Jelena Virant Burnik

Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije

Predavanje:
Predavanje v pripravi

dr. Jelena Virant Burnik
Petek, 06.09.2024
09:00 - 09:15
O predavanju
 

Leta 2007 je diplomirala je na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani ter leta 2008 zaključila magistrski študij regulacije komunikacij na London School of Economics and Political Science v Veliki Britaniji. Doktorski naziv je leta 2019 pridobila na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, z disertacijo na temo regulacije vedenjskega oglaševanja z vidika pravice do zasebnosti in varstva osebnih podatkov.
Informacijskemu pooblaščencu se je pridružila leta 2008, ukvarja se predvsem s problematiko varstva osebnih podatkov pri sodobnih informacijsko komunikacijskih storitvah in digitalnem marketingu, čezmejnim sodelovanjem nadzornih organov, prenosi podatkov v tretje države, certificiranjem in aktivnostmi dvigovanja zavedanja o varstvu osebnih podatkov. Kot državna nadzornica za varstvo osebnih podatkov je Informacijskega pooblaščenca zastopala v številnih telesih, delovnih skupinah in projektih, med drugim v Delovni skupini iz člena 29 ter pri Svetu Evrope, v mreži GPEN, Delovni skupini za digitalno izobraževanje Global Privacy Assembly, Svetu za varno rabo interneta. Koordinirala je več evropskih projektov, v katerih je Informacijski pooblaščenec sodeloval kot partner v konzorciju (projekt CRISP o certificiranju varnostnih produktov in storitev in ARCADES o izobraževanju o zasebnosti v šolah) oziroma kot edini izvajalec (projekt iDecide za dvigovanje zavedanja o varstvu osebnih podatkov). Redno predava na različnih dogodkih in objavlja v strokovnih in akademskih publikacijah.
Trenutno koordinira področje sodelovanja Informacijskega pooblaščenca pri nadzoru nad čezmejno obdelavo osebnih podatkov ter sodelovanje Informacijskega pooblaščenca v Evropskem odboru za varstvo podatkov.

Gorazd Božič

vodja nacionalnega odzivnega centra za omrežne incidente SI-CERT

Predavanje:
Uvodni nagovor

Gorazd Božič
Četrtek, 05.09.2024
08:00 - 08:30
O predavanju
 

Gorazd Božič je vodja nacionalnega odzivnega centra za omrežne incidente SI-CERT (Slovenian Computer Emergency Response Team). Odzivni center SI-CERT v okviru javnega zavoda Arnes od leta 1995 dalje preiskuje vdore v računalnike, okužbe z računalniškimi virusi in pomaga uporabnikom pri raznovrstnih drugih zlorabah na internetu, tudi preko programa ozaveščanja varninainternetu.si. Med letoma 2000 in 2008 je Gorazd Božič predsedoval evropski skupini odzivnih centrov TF-CSIRT in je predstavnik Slovenije v upravnem odboru Evropske agencije za omrežno in informacijsko varnost ENISA.

Gorazd Kikelj

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Predavanje:
Poslovite se od VPN za vedno

Gorazd Kikelj
Četrtek, 05.09.2024
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Gorazd Kikelj ima več kot 30 let izkušenj na področju IT industrije. Trenutno dela kot vodja podpore uporabnikom v podjetju Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, njegovo kariero pa zaznamujeta nenehno učenje in razvoj spretnosti na različnih področjih IT. Njegova vloga vključuje reševanje številnih izzivov, povezanih s poslovnimi sistemi, omrežji in aplikacijami, tako na standardnih strežnikih kot v specializiranih ali kompleksnih okoljih. V svoji karieri je aktivno sodeloval pri načrtovanju, izvajanju in upravljanju številnih rešitev IT za stranke v Evropi in na Bližnjem vzhodu. Velik poudarek daje zadovoljstvu strank in si prizadeva za odličnost storitev IT, ki jih zagotavlja. Zaradi svoje predanosti nenehnemu učenju in zbiranju znanja je postal dragocen vir strokovnega znanja. Prav tako je priznan kot dragocen predavatelj na rednih partnerskih usposabljanjih, kjer svoje bogato znanje deli z drugimi v panogi. Gorazd je izkušen strokovnjak na področju IT, ki si močno prizadeva za zagotavljanje vrhunskih IT rešitev, spodbujanje zadovoljstva strank ter prispevanje k izobraževanju in razvoju drugih na tem področju.

Gorazd Rolih

INFORMATIKA d.o.o.

Predavanje:
Na jutrišnje grožnje moramo odgovoriti že danes

Gorazd Rolih
Četrtek, 05.09.2024
15:15 - 15:45
O predavanju
 

Gorazd Rolih je izkušnje s področja informacijske varnosti pričel nabirati v Slovenski vojski, najprej kot sistemski administrator, nato kot analitik v Centru za Simulacije, vodja informacijske varnosti, nacionalni predstavnik na vajah kibernetske obrambe, nekaj let je delal v NATU v ekipi za razvoj kibernetskih zmogljivosti. Po zaključeni vojaški karieri je nadaljeval z delom na različnih projektih Kibernetske obrambe v ACT NATO in v ekipi za pripravo in izvedbo vaje Cyber Coalition. Zaposlen je bil tudi na Policiji v varnostno operativnem centru, trenutno pa je "Information and Cyber Security Director" v podjetju Informatika d.o.o.

Grega Prešeren

CARBONSEC d.o.o.

Predavanje:
CARBONSEC d.o.o.

Grega Prešeren
Četrtek, 05.09.2024
12:45 - 13:15
O predavanju
 

Grega Prešeren se od vsega začetka profesionalne kariere primarno ukvarja s testiranjem kibernetske varnosti. V različnih podjetjih je od leta 2010 vodil in izvedel več kot 100 varnostnih pregledov omrežij, IT storitev, spletnih, mobilnih in drugih aplikacij in industrijskih oz. SCADA sistemov. Je nosilec večih strokovnih certifikatov s področja informacijske in aplikacijske varnosti (SANS GXPN, GWAPT, GMOB, GICSP) in informacijskih omrežij (CCNP, CCNA Security, CCAI). Izvaja tudi izobraževanja s področja aplikacijske varnosti in večkrat letno predava na konferencah s področja informacijske varnosti. Od leta 2017 deluje kot vodilni etični heker in predavatelj v soustanovljenem podjetju CARBONSEC d.o.o.

Gregor Spagnolo

SSRD d.o.o.

Predavanje:
Hekerji so vam vdrli, kaj sedaj? Novosti na področju obvladovanja hekerskih vdorov

Gregor Spagnolo
Petek, 06.09.2024
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Gregor Spagnolo je lastnik podjetja SSRD d.o.o., ki se ukvarja z raziskovanjem in implementacijo varnega življenjskega cikla aplikacij, analizo aplikacij in izobraževanjem razvijalcev. Ima več kot pet let delovnih izkušenj in strokovnega znanja na področju oblikovanja, implementiranja aplikacij in varnosti. Je tudi podpredsednik oddelka za kibernetsko varnost pri Združenju za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Holger Spohn

NATO

Predavanje:
Predavanje v pripravi

Holger Spohn
Petek, 06.09.2024
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Born on the 29th of Feb 72 in Karlsruhe, Germany.
After attending school, which ended with a high school diploma, I joined the German Air Force.
There I made my masters in Electrical Engineering, after that worked in Air Traffic Controlling, from there became an IT officer which led me to the NATO Airborne Early Warning & Control Force Command (AWACS) in SHAPE.
I was a Communication officer in the HQ, with the responsibility for frequency management, Air and Ground communication, the Communication Budget of the HQ and related tasks.
Once finished, I left the military and I joined SHAPE as a NATO Civilian, working in the Intelligence Division (J2) as a CIS Security Supervisor.
Main job functions are inspections, policy development, incident management, security awareness, technical and threat advice and now Intel Support to the Cyber domain, which is a capability we want to build up for the future. I am also supporting CIS Security responsibilities for our operation on Afghanistan, which right now focuses on Train, Advice and Assist of the AFG security forces.

Ines Vlahović

GZS ZIT

Predavanje:
CyberHubs: Strateško povezovanje za krepitev veščin in kompetenc na področju kibernetske varnosti

Ines Vlahović
Petek, 06.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

izr. prof. dr. Miha Dvojmoč

Fakulteta z varnostne vede Univerze v Mariboru

Predavanje:
Simulacija kibernetskega incidenta v podjetju

izr. prof. dr. Miha Dvojmoč
Petek, 06.09.2024
09:15 - 09:45
O predavanju
 

izr. prof. dr. Miha Dvojmoč je strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami na področju prava in varnosti, tako v zasebni kot javni sferi, ki pokriva različna varnostna področja in rešuje varnostne problematike.
Kot docent za področje varnostnih ved, na področju pedagoških dejavnosti sodeluje na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru, kjer je tudi zaposlen, prav tako pa kot zunanji sodelavec sodeluje tudi na Novi Univerzi na Pravni fakulteti v Novi Gorici ter Fakulteti za državne in evropske študije.
Je raziskovalno dejaven predvsem na področju zagotavljanja varnosti, s poudarkom na Integralni korporativni varnosti in korporativni obveščevalni dejavnosti ter področjih zasebnega varovanja, detektivske dejavnosti in nedržavnih javnih nadzorstvenih institucij (npr. občinskega redarstva ter prekrškovnega prava).
Njegova bibliografija obsega izvirne znanstvene članke, pregledne znanstvene članke, strokovne članke ter prispevke na znanstvenih in strokovnih konferencah. Je avtor številnih varnostnih načrtov, elaboratov in študij ter avtor ali soavtor več izvedenskih mnenj, s katerimi še posebej dokazuje močni povezavi med znanstveno in strokovno dejavnostjo.
Je tudi recenzent pri reviji, ki jo na FVV UM označujejo kot pomembno revijo na področju varnostnih ved.
Prav tako je tudi varnostni menedžer in ima veljavno licenco detektiva. Ob tem deluje na področju Varstva osebnih podatkov, kot pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v več kot 100 organizacijah, aktiven je na področju zagotavljanja varnosti informacij, varnosti in odgovornosti direktorjev, IT varnosti, zasebne varnosti, detektivske dejavnosti ter rehabilitacije invalidov.

 

 

James Bore

Bores Group Ltd.

Predavanje:
aDORAble: The Digital Operational Resilience Act

James Bore
Petek, 06.09.2024
12:15 - 12:45
O predavanju
 

James Bore is a Chartered Security Professional and cyber security enthusiast running a family consultancy. He knows that, in an ever-changing and growing landscape of threats and opportunities, security experts must constantly strive to keep up with and protect against attackers. He has a particular interest in the areas of misinformation and disinformation.

Janez Bauer

SIQ Ljubljana

Predavanje:
Kibernetska varnost pri medicinskih pripomočkih

Janez Bauer
Petek, 06.09.2024
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Mag. Janez Bauer, MBA, ima dolgoletne izkušnje na področju vodenja informatike, kakovosti in ekonomike na področju laboratorijskih dejavnosti v zdravstvu, proizvodnih dejavnosti, obrambe in izobraževanja. Uvedel in integriral je več sistemov vodenja v skladu z zahtevami standardov ISO 9001, ISO 14001, ISO 28000, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001, TISAX in GMP. V zadnjem času se posveča sistemom upravljanja informacijske varnosti, sistemom vodenja kakovosti za proizvajalce medicinskih pripomočkov – HW + SW, validacijam računalniških sistemov v skladu z zahtevami GxP/GAMP5. Je vodilni presojevalec sistemov vodenja za standarde ISO 9001, ISO 13485 + MDD/MDR in ISO/IEC 27001 pri SIQ. Svoje izkušnje prenaša tudi na mlajše generacije študentov informatike in ekonomije.

Katja Bajs

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Upravljanje s penetracijskimi testi: ključ do skladnosti in varnosti

Sreda, 04.09.2024
17:00 - 17:30
O predavanju
 

Klemen Kraigher Mišič

GDPR PLUS d.o.o.

Predavanje:
Predavanje v pripravi

Klemen Kraigher Mišič
Petek, 06.09.2024
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Klemen je bil skoraj desetletje državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov pri Informacijskem pooblaščencu, kjer se je loteval tudi najtežjih inšpekcijskih in prekrškovnih zadev. Sicer pa pravnik, ki je sem vmes pridobil tudi Executive MBA na ljubljanski Ekonomski fakulteti. Klemen je eden izmed prvih prejemnikov certifikata ISACA CDPSE in notranji revizor ISO/IEC27001:2013. Je tudi avtor in predavatelj na področju varstva osebnih podatkov, v zadnjih letih pa se posveča svetovanju velikim upravljavcem pri najzahtevnejših vprašanjih varstva osebnih podatkov ter vidiku varnosti obdelave.

Luka Grah

KONTRON d.o.o.

Predavanje:
The day after: Od kaosa do nadzora

Luka Grah
Četrtek, 05.09.2024
14:45 - 15:15
O predavanju
 

Luka Grah s svojimi bogatimi izkušnjami z različnih področij IT-tehnologij in sistemskega inženirstva predstavlja ključen element pri zagotavljanju strateške obnove sistema po kibernetskem napadu. Ima večletne izkušnje z vodenjem IT projektov in z upravljanjem IT okolij številnih organizacij.

Manja Skočir

Inštitut za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani

Predavanje:
Intersekcijska manipulacija na spletu

Petek, 06.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Marjan Antončič

Slovensko združenje za e-identifikacijo in e-storitve zaupanja

Predavanje:
Storitve zaupanja kot bistvene ali pomembne storitve po NIS 2

Marjan Antončič
Petek, 06.09.2024
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Marjan Antončič je predsednik Slovenskega združenja za elektronsko identifikacijo in elektronske storitve zaupanja ter prokurist in svetovalec za področje elektronskega poslovanja in informacijske varnosti v podjetjih Ainigma d.o.o. in OSI d.o.o.
Pred vstopom na podjetniško pot je delal na področju informatike in telekomunikacij v Ministrstvu za notranje zadeve, kjer je uspešno izvedel številne projekte na področju informacijske varnosti (npr. oblikovanje in vodenje Centra za zaščito podatkov), razvoja rešitev in storitev informacijskega sistema notranjih zadev (npr. vodenje projekta slovenska osebna izkaznica 1994 - 1998) ter zagotavljanja skladnosti delovanja informacijskega sistema MNZ oz. policije z zahtevami slovenskega in evropskega pravnega reda (npr. koordiniranje projekta evalvacije Slovenije za vključitev v schengenski informacijski sistem).
Sodeloval je pri pripravljanju ter implementaciji številnih zakonov in drugih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih in tajnih podatkov, informacijsko varnost, elektronsko poslovanje in upravljanje ter dolgoročno ohranjanje gradiv v digitalni obliki. V zadnjem obdobju se posveča predvsem svetovanju ponudnikom elektronskih storitev javnega in zasebnega sektorja na področju digitalne transformacije njihovega poslovanja, uvajanja rešitev in storitev elektronske identifikacije ter storitev zaupanja, rešitev dolgoročnega ohranjanja gradiv v digitalni obliki in vzpostavitve sistemov upravljanja informacijske varnosti.

 

Marko Kašič

A1 SLOVENIJA d.d.

Predavanje:
Naj napadalci raje tavajo po LABYRINTHU kot po vaših strežnikih!

Marko Kašič
Četrtek, 05.09.2024
15:15 - 15:45
O predavanju
 

Marko Kašič je vodilni ICT inženir v podjetju A1 Slovenija. V več letih delovanja znotraj podjetja je pridobil bogate izkušnje s področja svetovanja, implementacije in podpore za varnostne rešitve poslovnim uporabnikom. Specifična strokovna področja zajemajo zaščito delovnih postaj in strežnikov ter omrežna varnost, oboje s posebnim poudarkom na vpeljavi rešitev, ki z uporabo strojnega učenja nagovarjajo ključne težave v svetu kibernetske varnosti.

 

Marko Pust

SRC d.o.o.

Predavanje:
Tehnološki in procesni pristopi pri obravnavi kibernetskih incidentov: odkrivanje, analiza in reševanje

Marko Pust
Četrtek, 05.09.2024
15:45 - 16:15
O predavanju
 

Marko Pust je v podjetju SRC zaposlen kot vodja oddelka kibernetske varnost. Svoje dolgoletne izkušnje je nabiral v velikih korporacijah, kot so IBM, AT&T in RSA, ter pri vodilnih slovenskih IT-podjetjih. V zadnjih nekaj letih je deloval predvsem na področju kibernetske in informacijske varnosti.

Marko Štefančič

direktor Gartner Slovenija & REA IT d.o.o.

Predavanje:
Predavanje v pripravi

Četrtek, 05.09.2024
14:45 - 15:15
O predavanju
 

Matej Bregar, CIO

BTC d.d.

Predavanje:
OKROGLA MIZA 2: Tveganja in priložnosti, ki jih prinaša umetna inteligenca

Matej Bregar, CIO
Četrtek, 05.09.2024
16:00 - 16:45
O predavanju
 

Melita Gulja

NETIS d.o.o.

Predavanje:
“Prava” digitalizacija potrdil: ključ do zaupanja in interoperabilnosti

Melita Gulja
Četrtek, 05.09.2024
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Melita Gulja je strokovnjakinja za komuniciranje. Njeno delo je usmerjeno v izobraževanje in ozaveščanje ciljnih javnosti o pomenu ter prepoznavanju potenciala novih tehnologij, ki jih podjetje zastopa. S strastjo razvija sporočilnost inovativnih produktov na novih in nišnih področjih, s čimer si prizadeva, da novosti, ki jih NETIS razvija, najdejo pot v podjetja. Poleg tega aktivno sodeluje v organizaciji Blockchain Alliance Europe, ki deluje na področju izobraževanja javnosti o vlogi novih tehnologij v sodobni družbi.

Meta Bevc

odvetnica

Predavanje:
Pravica do sodnega varstva in ZVOP-2

Meta Bevc
Petek, 06.09.2024
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Meta Bevc je samostojna odvetnica, pooblaščena oseba za varstvo podatkov, predavateljica in avtorica na temo pravne ureditve varstva podatkov v Sloveniji in v EU. V letu 2022 je z odliko zaključila podiplomski študij prava na King’s College London, po programu, ki je zajemal pravne vidike interneta, elektronskega trgovanja, varstva osebnih podatkov in finančnih tehnologij, kot tudi reševanja mednarodnih sporov. V okviru magistrske naloge je preučevala pravno ureditev in sodno prakso ameriških in evropskih držav glede odškodninske odgovornosti gospodarskih družb za kršitve varstva osebnih podatkov.

Miklavž Šef

SIGOV CERT, URSIV

Predavanje:
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Delovanje in naloge odzivnega centra za incidente v informacijskih sistemih organov državne uprave

Petek, 06.09.2024
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Miroslav Matijevič

Petrol d.d.

Predavanje:
Ključi kraljestva: učinkovito upravljanje privilegiranih dostopov

Miroslav Matijevič
Sreda, 04.09.2024
17:00 - 17:30
O predavanju
 

Miroslav Matijević je vodja upravljanja IT varnosti in avtorizacij v Petrol d.d., Ljubljana. S svojim strokovnim timom ščiti informacijski sistem največje slovenske energetske družbe pred kibernetskimi napadi. Njegova odgovornost vključuje nenehen nadzor varnostnih dogodkov in upravljanje dostopov do informacijskih sistemov podjetja. Poleg tega aktivno optimizira in uvaja mehanizme za preprečevanje kibernetskih vdorov. Miroslav Matijević je velik zagovornik stalnega ozaveščanja uporabnikov, saj verjame, da so lahko najšibkejši ali najmočnejši člen v verigi informacijske varnosti.

Mojca Indihar Štemberger

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

Predavanje:
Uvod v okroglo mizo 3: Rezultati in opažanja iz študije SIM o IT trendih

 

OKROGLA MIZA 3: Trendi na področju IT - Izzivi, naložbe in dobre prakse organizacij in njihovih IT direktorjev

 

Mojca Indihar Štemberger
Petek, 06.09.2024
11:15 - 11:30
O predavanju
 
Petek, 06.09.2024
11:30 - 12:15
O predavanju
 

Mojca Indihar Štemberger je profesorica poslovne informatike, vodja magistrskega študijskega programa Poslovna informatika in prodekanja za študijske zadeve na Ekonomski fakulteti. Ukvarja se predvsem z managementom poslovnih procesov, managementom informatike in digitalno preobrazbo. Ima veliko izkušenj na področju svetovanja in aplikativnega raziskovanja v okviru projektov prenove in informatizacije poslovnih procesov v zasebnem in javnem sektorju. Bila je predsednica programskega odbora konference Cutting Edge of Digital Mind, predsednica poslovne konference Management poslovnih procesov, v preteklosti pa tudi predsednica konference Dnevi slovenske informatike. Kot prodekanja za gospodarske zadeve se je v preteklosti ukvarjala tudi z izboljševanjem poslovnih procesov ter informatizacijo poslovanja na Ekonomski fakulteti.

Nejc Sedej

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Operativna odpornost: Vadimo za operativno kondicijo

Petek, 06.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Nejc Sedej se je Novi KBM d.o.o. pridružil pred dobrima dvema letoma, kjer kot koordinator na področju neprekinjenega poslovanja prispeva k učinkovitemu upravljanju tveganj ter zagotavljanju neprekinjenosti poslovanja. Svojo strokovnost je dokazal tudi s pridobitvijo naziva Certified Business Continuity Professional (CBCP), ki ga podeljuje organizacija Disaster Recovery Institute International.

Nik Vozelj

GenLan d.o.o.

Predavanje:
Življenjski cikel digitalne identitete uporabnika

Nik Vozelj
Sreda, 04.09.2024
14:30 - 15:00
O predavanju
 

Nik Vozelj je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, kjer trenutno zaključuje magistrski študij. Po končani diplomi se je zaposlil pri podjetju GenLan d.o.o.. Ukvarja se s svetovanjem na področju upravljanja digitalnih identitet. Specializiran je za rešitev NetIQ Identity Manager podjetja OpenText. Njegovo delo vključuje razvoj in pisanje gonilnikov ter vzdrževanje sistemov. Poleg tega je odgovoren za raziskovanje in odpravljanje napak na vzdrževanih sistemih.

Nika Prhaj

ZAVAROVALNICA TRIGLAV d.d.

Predavanje:
Zavarovanje kibernetske zaščite

Nika Prhaj
Četrtek, 05.09.2024
15:15 - 15:45
O predavanju
 

Pavel Škerlj, CIO

HOLDING SLOVENSKE ELEKTRARNE d.o.o.

Predavanje:
OKROGLA MIZA 1: Kako se mora CIO pripraviti in kako reagirati v primeru varnostnega incidenta?

 

Uvod v okroglo mizo 1: Dobre prakse pri odzivanju na varnostne incidente - primer HSE

 

Pavel Škerlj, CIO
Četrtek, 05.09.2024
12:30 - 13:15
O predavanju
 
Četrtek, 05.09.2024
12:15 - 12:30
O predavanju
 

red. prof. dr. Borut Jereb

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru

Predavanje:
Upravljanje življenjskega cikla in kakovost programske opreme

red. prof. dr. Borut Jereb
Petek, 06.09.2024
09:15 - 09:45
O predavanju
 

Borut Jereb je redni profesor na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru. Leta 1991 je uspešno zagovarjal svojo doktorsko disertacijo iz računalništva na Univerzi v Ljubljani. Od leta 1991 do 1992 je deloval kot gostujoči profesor, kjer je raziskoval in poučeval na Oregon State University. Po vrnitvi v Slovenijo je skoraj dve desetletji pridobival dragocene praktične izkušnje na področju optimizacije poslovanja kot svetovalec in manager v zasebnem in javnem sektorju. V zadnjem času se je osredotočil na digitalizacijo poslovanja, upravljanje tveganj, informacijsko varnost in trajnostno logistiko.

Sabina Popit

Mestna občina Ljubljana

Predavanje:
Strategija digitalnega razvoja MOL

Petek, 06.09.2024
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Samo Turel

župan Mestne občine Nova Gorica

Predavanje:

Samo Turel

Rojen na dan mladosti leta 1975, je osnovno šolo obiskoval v Renčah. Po zaključeni srednji šoli v Novi Gorici (današnja Gimnazija Nova Gorica) je študij nadaljeval na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Diplomiral je leta 2000 in se zaposlil na Območni gospodarski zbornici za severno Primorsko v Novi Gorici. Še istega leta se mu je odprla možnost opravljanja obveznega pripravništva za pravniški državni izpit, zato se je za obdobje dveh let zaposlil na Višjem sodišču v Kopru, pripravništvo pa opravljal na sodiščih sodnega okrožja Nova Gorica. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu marca 2003 je ostal v pravosodju. Prvih sedem let kot sekretar sodišča, po reformi sodstva v letu 2010 pa kot direktor sodišča. V tej funkciji je skupaj z odlično ekipo vodil kolektiv 160 sodelavcev na petih lokacijah v Novi Gorici, Ajdovščini, Idriji in Tolminu.
Od leta 2009 je pri sodišču deloval tudi v vlogi mediatorja za civilne in gospodarske spore. V letu 2006 je bil vodja delovne skupine „Priprava in izvrševanje proračunov sodišč ter računovodenje“ v okviru projekta „Matra flex“, pri Vrhovnem sodišču RS. Od oktobra 2017 do decembra 2022 je bil član projektne skupine „Zeleno tiskanje“ pri Vrhovnem sodišču RS, katere cilj je posodobitev razpoložljivih več funkcijskih naprav, predvsem z vidika zagotavljanja nižjega ogljičnega odtisa ter manjše porabe potrošnega materiala. Od marca 2018 je bil član projektne podskupine „Sodno osebje“ projekta „Izboljšanje kakovosti sodstva“ pri Vrhovnem sodišču RS, katere strateški cilj je izboljšanje kompetenc in razvoj znanja vseh zaposlenih na slovenskih sodiščih. Od leta 2017 do 2022 je bil član Komisije za pritožbe iz delovnega razmerja pri Vladi RS.
Svoje strokovno delovanje je od vedno skušal razširiti tudi na mednarodno raven. Kot direktor sodišča je bil član Evropske pravosodne mreže za civilne in gospodarske zadeve pri Evropski komisiji, v okviru katere se pripravljajo direktive in uredbe Evropske komisije, namenjene lajšanju in pospešitvi postopkov s čezmejnim elementom na civilnem in gospodarskem področju znotraj Evropske unije. Kot pravni strokovnjak je bil predstavnik sodišča v okviru mreže CEPEJ (European Commission for the Efficiency of Justice) pri Svetu Evrope, katere cilj je z analizo stanja in pripravo smernic ter priporočil izboljšati učinkovitost sodnih sistemov znotraj držav članic Sveta Evrope.
Že od študentskih let se je z zadovoljstvom vključeval v družbeno življenje okolja, kjer živi. V študentskih letih je bil predsednik Akademskega pevskega zbora Vinko Vodopivec v Ljubljani ter predsednik Kluba Goriških študentov v Novi Gorici ter tudi Plavalnega kluba Nova Gorica. Svoje družbeno udejstvovanje je kot član sveta staršev Glasbene šole Nova Gorica in Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica, kjer je bil predsednik Sveta zavoda, nadaljeval do izvolitve v župana.
Z življenjsko sopotnico sta starša dveh šoloobveznih otrok. Družina je njegov ponos. Po naravi je odprt, uživa pri delu z ljudmi, novi izzivi mu predstavljajo spodbudo. Prepričan je, da mora biti osnovno vodilo v lokalni skupnosti odprt in aktiven dialog med vsemi udeleženci. Značajsko je optimist, naravnan k dokončanju zastavljenega dela.

Sebastjan Pirih

NETIS d.o.o.

Predavanje:
“Prava” digitalizacija potrdil: ključ do zaupanja in interoperabilnosti

Sebastjan Pirih
Četrtek, 05.09.2024
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Sebastjan Pirih je direktor marketinga in razvoja poslovanja v Netisu. Je ljubitelj spletnih tehnologij, inovacij in pragmatičnih pristopov ter most med razvojnim in komunikacijskim delom ekipe. Kot prvi sogovornik novih partnerjev organizacije usmerja pri uvajanju rešitev naslednje generacije, ki temeljijo na digitalni identiteti, preverljivih dokazilih, kriptografiji in varni izmenjavi podatkov. Pri delu se osredotoča na grajenje povezav s podjetji doma in v tujini, ki razumejo potencial novih tehnologij in njihove dolgoročne priložnosti in jih usmerja pri uvajanju rešitev, ki so v skladu s pričakovanji digitalnega trga za bolj konkurenčno prihodnost.

Simon Rommer

OMICRON Electronics GmbH

Predavanje:
Vulnerability Management in Substations and Power Plants - Challenges and Solutions

Simon Rommer
Četrtek, 05.09.2024
12:45 - 13:15
O predavanju
 

Simon Rommer is an OT-Security Consultant at OMICRON. He has 7 years of experience in information security with 5 years specializing on OT-systems. He started his education in electronical engineering and switched to IT security. Afterwards, he was working as a forensics analyst and specialized in OT environments. Simon started at Omicron to help secure with his knowledge and experience the critical infrastructure mostly in the DACH region.

 

Simon Simčič

SRC d.o.o.

Predavanje:
Tehnološki in procesni pristopi pri obravnavi kibernetskih incidentov: odkrivanje, analiza in reševanje

Simon Simčič
Četrtek, 05.09.2024
15:45 - 16:15
O predavanju
 

Simon Simčič se že več kot 15 let ukvarja s področjem informacijske varnosti. Izkušnje si je nabral z različnimi varnostnimi sistemi in sistemi za varnostno spremljanje. Trenutno je zaposlen pri podjetju SRC kot Arhitekt IT rešitev.

Siniša Kovač

CHECKPOINT

Predavanje:
Najnovejše grožnje »Ransomware&Phishing« napadi

Siniša Kovač
Sreda, 04.09.2024
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Siniša Kovač je izkušen strokovnjak na področju kibernetske varnosti. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi pri delu v vodilnih tehnoloških podjetjih, sodeluje s podjetji pri razvoju in implementaciji varnostnih strategij, ki ščitijo organizacije pred vedno bolj sofisticiranimi kibernetskimi grožnjami. Njegova zavezanost k stalnemu izobraževanju in izboljšanju varnostnih praks ga postavlja med vodilne strokovnjake v industriji. Povežite se z njim na LinkedInu za več informacij o njegovih strokovnih dosežkih in aktualnih varnostnih trendih.

Stanko Gjuran

SoftNET d.o.o.

Predavanje:
Izzivi pri zagotavljanju neprekinjenega delovanja telekomunikacij

 

OKROGLA MIZA 4: Soočenje CIO vs. IT ponudniki

 

Stanko Gjuran
Četrtek, 05.09.2024
11:45 - 12:15
O predavanju
 
Petek, 06.09.2024
12:30 - 13:15
O predavanju
 

Stanko Gjuran je diplomirani ekonomist z obsežnim znanjem na področju informacijskih tehnologij, kar mu omogoča, da že več kot 10 let uspešno vodi prodajo v podjetju SoftNET. Z več kot 24-letnimi izkušnjami na področju globalnih IT rešitev njegovi projekti segajo po vsem svetu, saj je svetoval o rešitvah internetne povezljivosti za multinacionalne korporacije v Sloveniji, na Balkanu, v Evropi, Ameriki in Aziji.

Suzana Pavlin

vodja prodaje, HIT d.d.

Predavanje:

Tomasz Joniak

DELINEA

Predavanje:
Privilege Control with New Delinea Platform

Tomasz Joniak
Sreda, 04.09.2024
14:00 - 14:30
O predavanju
 

Tomasz is a Solution Engineer for Delinea, focusing on securing privileged accounts across the landscape of technology; born in Poland, grew up in Chicago & now, after 30+ years, relocated back to Poland for his next adventure.
Tomasz has 20+ years of working for major IT partners such as WWT, Insight Global, and LaSalle Solutions (now Trace3) as a Security Engineer; relocating to Poland, Tomasz joined Cisco Systems as Sr. Security Consulting Engineer and TME, where he focused on ISE and Firepower products part of Product Management.
With his experience, Tomasz joined Delinea to identify and evaluate complex business and technology risks, internal controls that mitigate risks, and related opportunities for internal control improvement utilizing the Mature PAM model to meet today’s IT complexities, as proven by the increase in cyberattacks.
When not trying to be a Network Security Magician, he visits Historical European ruins with his family.

Tomaž Markelj

GO-LIX d.o.o.

Predavanje:
Izobraževalna platforma PHISHSTRIKE

Tomaž Markelj
Četrtek, 05.09.2024
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Tomaž Markelj je etični heker in visoko kvalificiran IT strokovnjak z več kot 10-letnimi izkušnjami pri načrtovanju in gradnji kompleksnih IT sistemov. Je nosilec mednarodno priznanih certifikatov (OSCP, OSWP, CEH Master, PNPT) ter aktiven član strokovnega sveta Fundacije SICEH. V svoji strokovni karieri Tomaž združuje najboljše prakse kibernetske varnosti z že delujočimi sistemi. Izvaja tako zunanje kot notranje varnostne preglede, penetracijske teste spletnih in mobilnih aplikacij. Penetracijski testi Active Directory sistemov Tomažu predstavljajo svojevrsten izziv, ki jih opravlja z velikim entuziazmom. Poleg tega Tomaž aktivno sodeluje v redteamingu, kjer pridobiva dragocene izkušnje ter razvija in izpopolnjuje svoje sposobnosti. Prav tako se izobražuje na priznanih CTF (Capture the Flag) platformah, kjer se spopada z realističnimi scenariji in preizkuša svoje veščine na področju kibernetske varnosti.

Tomaž Pihlar, CIO

Akrapovič skupina, holding, d.o.o.

Predavanje:
OKROGLA MIZA 2: Tveganja in priložnosti, ki jih prinaša umetna inteligenca

Tomaž Pihlar, CIO
Četrtek, 05.09.2024
16:00 - 16:45
O predavanju
 

Urban Vidergar

SI-CERT

Predavanje:
Tehnična analiza mobilnega trojanskega konja Anatsa

Urban Vidergar
Petek, 06.09.2024
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Urban Vidergar je strokovnjak za kibernetsko varnost na nacionalnem odzivnem centru za omrežne incidente SI-CERT. Kariero je začel kot inženir za omrežno varnost, po končanem magistrskem študiju in pridobljenih certifikatih pa je svoje delo nadaljeval na področju digitalne forenzike in odzivanja na incidente. Na odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT se aktivno ukvarja z analizo zlonamerne programske opreme, odzivanjem na incidente, obveščanjem o zaznanih grožnjah, in hkrati redno sodeluje pri vajah v evropskem kibernetskem prostoru. Pri analizi zlonamernih mobilnih aplikacij je v letu 2024 večkrat sodeloval s slovensko policijo. Ugotovitve svojega dela deli s širšo javnostjo v objavah in zapisih, ki so na voljo na spletnih straneh cert.si in varninainternetu.si.

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

850


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.