Nova Gorica  

Mesto Nova Gorica leži na zahodni meji Republike Slovenije. Svoje začetke je Nova Gorica doživela šele po drugi svetovni vojni. Odločitev o gradnji novega, večjega centra na zahodu Slovenstva je tedanja oblast Jugoslavije in SR Slovenije sprejela potem, ko je bilo na 6. pariški mirovni konferenci mesto Gorica dodeljeno Republiki Italiji.

Celotna Goriška pokrajina s slovenskim prebivalstvom je tedaj izgubila svoje središče. Na območju današnjega mesta Nova Gorica ni bilo skoraj nobene stavbe, širša okolica pa je bila sicer poseljena že več stoletij, o čemer pričajo nekatera pomembna arheološka najdišča.

Urbanistični načrt mesta je izdelal arhitekt in urbanist Edo Ravnikar. Temeljni kamen za gradnjo Nove Gorice je bil postavljen 13. julija 1948.

Najprej so nastali tako imenovani »ruski bloki«, občinska stavba in nebotičnik. Sčasoma so zrasla večja naselja stanovanjskih blokov ter novi objekti s Kulturnim domom in Trgovsko hišo na čelu. Med njima se je, z Bevkovim trgom, ki je danes prostor zgolj za pešce, razvil družabni center Nove Gorice.

V zadnjih letih je Nova Gorica svoje vodilno mesto na celotnem goriškem območju utrdila tudi z izjemno bogato Goriško knjižnico Franceta Bevka, novo stavbo Slovenskega narodnega gledališča ter s pridobitvijo številnih visokošolskih zavodov ter Univerze v Novi Gorici.

Za podrobnejše informacije si oglejte:

Uradna spletna stran Mestne občine Nova Gorica - http://www.nova-gorica.si/

Turistični informacijski center Nova Gorica - http://www.novagorica-turizem.com/Hotel Perla

Igralniško-zabaviščni center Perla se lahko, poleg izjemnega izgleda, pohvali tudi z največjim številom igralnih avtomatov in miz za poker v Evropi. Obenem pa sam center ponuja še veliko več kot samo igre na srečo - hotel, konferenčni center s kapacitetami za največje dogodke, spektakle, odličen SPA center, koncerte, različne restavracije in bare, diskoteko, prijeten ambient itd.

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

850


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.