4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
RAZPISI
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024
INFOSEK 2024
850 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

Konferenca Infosek letos praznuje 10. leto odkar smo jo prvič organizirali, zato se nam zdi še kako smiselno, da letos med vami izberemo in dodelimo naziva »Varnostni inženir leta 2012« in »Varna tajnica leta 2012«.

Zagotovo imate v mislih nekoga, ki bi si prislužil omenjena naziva. Je to morda vaš sodelavec? Ste to morda vi sami? Je to morda zunanji sodelavec? Znanec? Kolega?

Priznanje oz. certifikat, ki dokazuje vestnost in strokovnost na področju skrbnega obdelovanja osebnih podatkov in drugih zaupnih podatkov, je pomembno dokazilo, s katerim, vašim strankam ter poslovnim partnerjem, dokažete, da ste zaupanja vredni – tako na nivoju posameznika, kot na nivoju podjetja.

Tudi tajnice in poslovne sekretarke oz. sekretarji, so pomemben del varnostne verige. Zaslužijo si priznanje - prijavite jih oz. prijavite se. Vabljene tudi na sekcijo Varna tajnica leta 2012.

Vabljeni, da sebe ali nekoga drugega čim prej prijavite. Vač o razpisu spodaj, če pa se vam ne da brati, me pokličite na 05 338 48 51.

O razpisu Varnostni inženir leta 2012, TUKAJ

O razpisu Varna tajnica leta 2012, TUKAJ

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

850


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.